Moderní společenské účesy pro ženy

Pokud hledáte báječný společenský účes pro podzimní akci, pak budete milovat tento seznam pěti nejpopulárnějších účesů této sezóny. Pokud se účastníte společenské akce, budete chtít aby vaše Vlasy odpovídaly Vašemu oblečení. Chcete vypadat fantasticky od hlavy až po paty a chcete také aby Váš účes reflektoval Vaši osobnost. Může být těžké pochopit, co Váš účes o vás mluví zejména proto, že společenské účesy, které jsou vhodné na léto nejsou vždy nejlepší možností pro zimní akce. Pokud se tento podzim účastníte společenské události, ať vám tento článek slouží jako Váš průvodce nejlepšími a nejoblíbenějšími, dámskými společenskými účesy.




Polovina vypnutých vlasů

V této sezóně na sebe určitě přitáhnete pozornost účesem, v němž je polovina vlasů vypnutá. Tento účes Vám pomůže opticky otevřít a učiní ji přitažlivější. Tento účes je vhodný pro ženy s jakoukoli texturou vlasů, přestože vypadá nejlépe na ty s oválnou tváří nebo tváří ve tvaru srdce. K vytvoření tohoto účesu, umístěte Vaše palce paralelně pro Vaše uši a vlasy, které jsou umístěny nad palci stáhněte dozadu. Potom svažte tyto vlasy do miniaturního culíku nebo drdolu pomocí gumičky nebo sponek. Pokud chcete aby Váš účes vypadal ženštější, můžete zvážit natočit si vlasy.

Účes a lá Kate Middleton

Pokud máte středně dlouhé až dlouhé vlasy, pak byste si na následující formální společenskou akci mohli vytvořit účes a lá Kate Middleton. Odkdy se svět dozvěděl o zásnubách prince Williama a Kate, ženy se zbláznili do Kate-jiných vlasů, které nosí rovné s kadeřemi v dolní části. K dosažení tohoto účesu, začněte tím, že si vyfoukat vlasy dorovna. Pak si natočte posledních deset centimetrů vlasů. Výsledkem bude královský a velmi populární vzhled.

Drdol Chignon

Drdol se ukázal být velmi oblíbeným dámským společenským účesem. Tento nadčasový účes vypadá skvěle bez ohledu na tvar vašeho obličeje. Je vytvořen svázáním malého drdolu na zátylku krku. Přestože si jej můžete svázat na středu krku, vypadá obzvlášť elegantně, když je vázán na pravé nebo levé straně.




Rybí ocas

Čtvrtým, oblíbeným společenským účesem je rybí ocas. Tento společenský účes je jako koketní, tak já zábavný. Na jeho dosažení, začněte svázáním vlasů do copu a jeho rozdělením do tří částí. Namísto toho abyste tři prameny spletli dohromady, vezměte pramen, který je na pravé nebo levé straně a umístěte ho za ostatní dva. Pokračujte změnou stran, dokud cop není kompletní.

Viktoriánská čelenka

Pátým, populárním účesem jsou rovné nebo kudrnaté vlasy doplněny čelenkou inspirovanou viktoriánským obdobím. V této sezoně je vintage in, a svému účesu z 1920-tých let můžete dodat kouzlo čelenkou s krajkami, peřím nebo kamínky. Čelenky lze zakoupit levně v téměř každé drogerii nebo obchodě s doplňky.