Pojízdný plynový zahradní grill Cattara Manhattan za cenu 10257.00 Kč

Jaké by bylo léto bez grilovaček a opékání buřtů? Pozvěte přátele, nachystejte dobroty a zbývá už jen jediné – rozjet pořádný gril, na kterém připravíte velké množství jídla a to ke všemu tak, že se budete olizovat až za ušima.

Rošt má chromované ocelové mřížky se smaltovanou povrchovou úpravou.

Seznamte se:
Mladou českou značku Cattara založilo v roce 2016 pár nadšenců do kempování, rybaření a přírody všeobecně. V jejich široké nabídce najdete vysoce praktické vychytávky, na které se díky kvalitním materiálům i zpracování budete moci spolehnout. Ať už hledáte chytré pomůcky, které vám zpříjemní výlety pod stan, nebo chystáte velkou grilovací zahradní slavnost, u této značky určitě najdete to pravé ♥

Produkt Pojízdný plynový zahradní grill Cattara Manhattan od výrobce Cattara e-shop Bonami.cz nabízí dnes jen za 10257.00 Kč. Za dopravu produktu Pojízdný plynový zahradní grill Cattara Manhattan zaplatíte jen in_stock.


Nakupte dnes produkt Pojízdný plynový zahradní grill Cattara Manhattan značky Cattara z kategorie > Zahrada > Grily a příslušenství > Grily za akční cenu 10257.00 Kč na e-shopu Bonami.cz.

Další moderní a kvalitní nábytek nakupujte na Bonami.cz.

Poznámka k dopravě

Dostupnost

mpn

Pojízdný plynový zahradní grill Cattara Manhattan
10.257 
Add to cart