Kancelářská židle HUMANSCALE FREEDOM

Kancelářská židle Freedom je unikátní ergonomická kancelářská židle amerického výrobce Humanscale, která se sama přizpůsobí uživateli, a ten tak nepotřebuje žádná nastavení a složité ovládání. Jedná se o TOP exkluzivní model světově známý jako nejkvalitnější židle.

Inteligentní vyvážený mechanismus poskytuje správnou oporu při naklápění bez ohledu na váhu a výšku uživatele. Neexistují žádné pružiny, které je nutno seřizovat, nemusí se ani nastavovat či uvolňovat žádné naklápěcí zámky. Díky dvoukloubovému zadnímu opěradlu se automaticky přizpůsobí uživateli a je tak někým nazývána jako IQ židle.

kancelarska zidle humanscale freedom

Klíčové vlastnosti:
bezúdržbová židle
– nosnost 130 kg
– výškově stavitelná opěrka hlavy pro komfortní držení krku a hlavy
– samonastavitelný unikátní vyvážený naklápěcí mechanismus
– loketní opěrky synchronní se zádovým opěrákem
– výrazný design hodící se do jakýchkoliv prostor
celodenní bezkonkurenční sezení
– pevný nylonový kříž
– posuv sedáku
– barevné provedení rámu a kříže: graphite, nebo aluminium
– otěruvzdornost: 150 000 cyklů
– typ sedáku: Technogel®
– kolečka: měkká univerzální
– židle je již sestavená, není potřeba jakákoliv montáž

kancelarska zidle humanscale freedom

Konstrukce židle je z oceli/slitiny, takže je prakticky nezničitelná ale přitom lehká. Synchronizované loketní opěrky se pohybují v tandemu, což vylučuje nebezpečí zaujetí různých poloh ramen. Přirozená je změna polohy opěrek bez nastavování ovládacích prvků. Kancelářská židle Freedom nabízí standardní výškově stavitelné duronové gelové loketní opěrky s textilním potahem, gelový polštář sedáku a univerzální měkká kolečka.

Technogel®
Technogel® je unikátní materiál spojující 3D roztažnost kapaliny a tvarovou stálost pevného skupenství. Je naprosto netoxickou a stabilní polyuretanovou hmotou gelu (vyrobenou bez použití oleje), která byla vyvinuta pro oblast zdravotnictví a nyní se využívá v celé řadě aplikací s další přidanou hodnotou. Hlavními rysy, které činí Technogel® lepší než jakékoliv v Asii vyráběné běžné gely, jsou 3D deformační vlastnosti a tvarová stálost. Při stisku gelu se deformuje ve všech 3 osách: “nahoru-dolu”, “vpravo-vlevo”, “vpřed-v zad”. Levné gely se roztahují pouze “nahoru-dolu”, což způsobuje značné hromadění tlaku v oblastech přímého kontaktu.

Původ a výroba materiálu Technogel®: Itálie
Designér: Niels Diffrient

kancelarska zidle humanscale freedom

Způsob balení:
Židle váží 22,3 kg a dodává se již složená.

  


Nakupte dnes produkt HUMANSCALE kancelářská židle FREEDOM z kategorie Heureka.cz | Bydlení a doplňky | Nábytek | Židle a stoličky | Kancelářské židle za akční cenu 35972 Kč na e-shopu kancelarskezidle.com.

Výška sedáku

Hmotnost

Područky

Materiál kříže

Mechanika

Nosnost

Šířka sedáku

HUMANSCALE kancelářská židle FREEDOM
35.972 
Add to cart