Zde: Jak pečovat o nádobí + doporučení pro údržbu sady nádobí a zachování její delší životnosti 
Royalty Line RL-BS1010M 10-dílná sada hrnců s mramorovým povrchem / černá
Vařte jako profesionálové ! Díky této sadě hrnců a pánví se stanete naprostými mistry ve své kuchyni. Smažení, vaření a spousta dalších možností, které vám právě tato sada nabízí. Příprava obědů pro všechny členy rodiny bude od teď hračkou. Elegantní provedení a dokonalé zpracování zajistí to, že hrnce a pánve se budou hodit prakticky do jakékoliv kuchyně. Využít ji mohou jak naprostí začátečníci, tak i ostřílení profesionálové. Sada je vybavena mramorovým povrchem, který zaručuje vysokou úsporou energie. Tento povrch je velmi snadno omyvatelný a hlavně je nepřilnavý. Pokrmy se vám tak nebudou na dno pánve a hrnců lepit.

Skvělý materiál
Sada je vyrobena ze slitiny hliníku a povrch je krytý mramorovým povrchem, který má vlastnosti keramického povrchu a dokonce i lepší. Dno velmi dobře vede a drží teplo. Mramorový povrch je vůči keramickému odolnější vůči vysokým teplotám a poškrábání. Sada hrnců a pánví tedy vydrží daleko větší zátěž. Samozřejmostí však je to, že pro nejdelší zachování vlastností povrchu není vhodné používat kovové předměty.

Minimální množství oleje
Díky skvělému provedení a výborným vlastnostem povrchu můžete připravovat pokrmy s minimálním množstvím oleje, másla či vody. Mramorový povrch zajišťuje v jídle uchování co nejvíce vitamínů a minerálů. Šťavnaté maso, zelenina plná živin a lahodné polívky ? Se sadou Royalty Line RL-BS1010M žádný problém.

Izolované rukojeti
Moderní technologie a sada RL-BS1010M k sobě prostě patří. Rukojeti jsou uzpůsobeny tak, že ikdyž budou hrnce či pánev rozžhaveny vy se nepopálíte.

10-dílna sada nádobí značky Royalty Line RL-BS1010M bez kterých se již v kuchyni neobejdete! Všestranná sada hrnců pro každodenní použití, s níž objevíte nový rozměr vaření – radost, komfort, nové chutě. To vše díky kombinaci praktického designu a jedinečného mramorového povrchu. Hrnce jsou v atraktivních designových barvách, které se hodí do každé kuchyně. Jistě oceníte nepřilnavý mramorový povrch hrnců pro snadné a zdravé vaření. Díky izolovaným rukojetím Vás nebudou úchyty pálit !
Rendlíky fungují na indukci pouze tehdy, pokud je plocha indukce přizpůsobena velikosti daného rendlíku. 
Parametry

Lze použít na indukci
Lze mýt v myčce na nádobí
Mramorový povrch nepřilnavý, odolnější vůči vysokým teplotám a poškrábání, stačí pouze minimum oleje, zajišťuje v jídle uchování co nejvíce vitamínů a minerálů
Izolované rukojeti nepálí, nespálíte se ani když je pánev či hrnec rozžhavený
Sada je vhodná pro všechny typy sporáků včetně indukčních
Povrch je snadno omyvatelný

Dno hrnců a pánví velice dobře vede a drží teplo.
Úspora energie
Hmotnost 9 kg
Hmotnost balení cca 10,5 kg

Obsah balení

Royalty Line RL-BS1010M 10-dílná sada hrnců s mramorovým povrchem / černá
Hrnec Ø 28 cm s poklicí
Hrnec Ø 24 cm s poklicí
Hrnec Ø 20 cm s poklicí
Hrnec Ø 16 cm s poklicí
Pánev Ø 24 cm
Pánev Ø 28 cm


Nakupte dnes produkt Royalty Line RL-BS1010M 10-dílná sada hrnců s mramorovým povrchem / černá z kategorie Vybavení do kuchyně > Hrnce > Hrnce s nepřilnavým povrchem za akční cenu 2599.00 CZK Kč na e-shopu Emahome.cz.

Výrobce

Dostupnost

Ean

Značka

Royalty Line RL-BS1010M 10-dílná sada hrnců s mramorovým povrchem / černá
2.599 
Add to cart