Jak mohu na Facebooku blokovat osobu, se kterou nechci sdílet informace?

0 Shares
0
0
0

Blokování na Facebooku umožňuje zneviditelnění vašeho profilu osobě, u které si nepřejete, aby na váš profil nahlížela a sledovala vaše aktivity. Zablokování uživatele je důvěrné, blokované osobě nebude zasláno žádné oznámení, čímž můžete předejít konfliktu.

Kolik máte možností, pokud chcete na Facebooku blokovat nějakou osobu?

Blokovat na Facebooku konkrétního uživatele můžeme třemi cestami.

Jak postupovat?

Nejprve se přihlaste do svého profilu na www.facebook.com.

Přejděte na stránku Nastavení soukromí.




Klepněte na položku Block List (poslední), v nabídnutém formuláři uveďte jméno či používanou přezdívku na Facebooku osoby, kterou požadujete zablokovat, nebo její emailovou adresu.

Další možnosti, jak někoho na Facebooku blokovat

Pokud jste neúspěšní, můžete využít druhou ze tří cest, jak dosáhnout kýženého cíle a dotčené osobě zneviditelnit váš Facebook účet.

Navštivte stránku osoby, pro kterou žádáte blokování. Pomocí odkazu “Nahlásit tuto osobu” v dolní části jeho profilové stránky se zobrazí stránka, na které budete mít možnost zaškrtnout políčko “Blokovat tohoto uživatele“.

Nahlášení profilu

Třetí a poslední variantou, jak si někoho zablokovat, je odkaz “Nahlásit“, který je umístěn vedle zpráv ve složce s doručenou poštou.

Nyní vás dotyčná osoba nemůže na Facebooku vyhledat, zobrazit váš Facebook profil a ani žádným způsobem kontaktovat.

0 Shares
Obsah pro tebe